avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare sanatate

Am doi copii,care nu au nici un venit. Eu functionez ca Intreprindere individuala ,un magazin mic ,unde obtin minim venituri .Copii desi majori sunt in intretinerea mea.Cum e mai bine sa procedez cu asigurarea de sanatate?Se tot aduna atatea taxe ,cred ca pana la urma trec pe ajutor social,pare mai avantajos decat sa am eu magazinul care merge doua luni pe an ....

Alte discuții în legătură

Ajutor social si pensie de invaliditate? meryleen meryleen va rog sa-mi spuneti daca la pensia mea medicala in valoare de 402 lei mai am dreptul la vreun ajutor social ( detin un autoturism cu o vechime mai mica de 10 ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala, ce contributii platesc? rodicavr rodicavr Eu si sotul avem o intreprindere familiala, reparam interfoane de bloc, pina acum am platit doar contributia de asigurari sociale de sanatate. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Salarii mihaivaleria mihaivaleria copii majori care nu urmeaza cursuri si nu au mici un venit pot fi luati in intrtinere pentru deducere ? (vezi toată discuția)