avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina provenienta Germania fara brief ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina provenienta Germania fara brief mare

Buna ziua, ma confrunt cu o problema la care nu am gasit raspuns pana acuma. In cursul anului trecut am cumparat o masina din Germania si inmatriculat acolo pe numele meu. Am fost imprumutat cu o diferenta de bani de un var pentru achitarea totala a masinii. In cele din urma am venit acasa si acuma vreau sa inmatriculez masina pe numele meu in Romania. Problema este ca m-am certat cu respectivul care m-a imprumutat cu banii si acuma pretinde sa ii mai dau o data suma de bani desi I-am dat o data. Acte pentru banii imprumutati nu am facut deoarece este vorba de o suma mica si am mers "pe incredere". Deci, vreau sa inmatriculez masina in Romania dar nu am brieful mare sau parte 2 din Zulassung deoarece nu vrea sa mi-o dea inapoi,in rest am brief mic, contractul de vanzare cumparare cu neamtul desi era inmatriculata in Germania pe numele meu, numerele de Germania. Cum pot inmatricula masina? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: razvanungur , utilizator 11:03, 7 Ianuarie 2016
de ce nul declarati pierdut acolo in germania si faceti demersurile sa va dea alt brif
Pentru ca am revenit in tara si numai prin toamna merg inapoi. Si as vrea sa rezolv personal inmatricularea sa las masina acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)