Buna ziua,
Sunt reprezentantul dezvoltatorului unui proiect imobiliar , am ajutat la constituirea asociatiei de poprietari si acum ne confruntam cu o problema . Presedintele nu isi doreste sa coopereze indiferent de situatie si am dori sa il schimbam in conditiile in care inca suntem proprietari ai unui procent de peste 50% din proprietatea comuna.M-ar putea ajuta cineva cu un sfat , care ar fi procedura legala ? Sa nu ma zic ca in sotul presedintei asociatiei face parte si el din Comitetul Executiv .
Corect domnul,,Amvirdan''.Aici intervine proprietatea.Un proprietar are drept la un vot pentru proprietatea sa.Deci,daca este vorba despre chiriasi,acestia nu au drept de vot,dupa lege ,la asociatia de proprietari.Pai ce ar insemna sa voteze toti din casa la sedinta in defavoarea unuia care este singur si mai are si dreptate intr-o situatie data ,de exemplu alegeri la asociatie?
Incompatibilitate
30 LAURA
Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi ... (vezi toată discuția)