avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu Presedintete asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu Presedintete asociatiei

Buna ziua,
Sunt reprezentantul dezvoltatorului unui proiect imobiliar , am ajutat la constituirea asociatiei de poprietari si acum ne confruntam cu o problema . Presedintele nu isi doreste sa coopereze indiferent de situatie si am dori sa il schimbam in conditiile in care inca suntem proprietari ai unui procent de peste 50% din proprietatea comuna.M-ar putea ajuta cineva cu un sfat , care ar fi procedura legala ? Sa nu ma zic ca in sotul presedintei asociatiei face parte si el din Comitetul Executiv .
Cel mai recent răspuns: bureac62 , utilizator 19:07, 18 Ianuarie 2016
Corect domnul,,Amvirdan''.Aici intervine proprietatea.Un proprietar are drept la un vot pentru proprietatea sa.Deci,daca este vorba despre chiriasi,acestia nu au drept de vot,dupa lege ,la asociatia de proprietari.Pai ce ar insemna sa voteze toti din casa la sedinta in defavoarea unuia care este singur si mai are si dreptate intr-o situatie data ,de exemplu alegeri la asociatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi ... (vezi toată discuția)
Cenzor cu un parinte in comitetul executiv chipurici chipurici buna seara, cum trebuie procedat in cazul in care unicul cenzor al asociatiei de proprietari are unul dintre parinti in comitetul executiv, stiind ca in ... (vezi toată discuția)
Comitet asociatie = tatal, fiul si ....? dara3923 dara3923 Buna seara! Revin cu o alta rugaminte de a ma lamuri, de a ma sfatui care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a fi totul ok sau mai bine zis legal in ... (vezi toată discuția)