avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... echivalare studii- intrebare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

echivalare studii- intrebare

Bună ziua, sunt educatoare titulară cu vechime neintreruptă in invățămant 36 ani. Am la bază liceul pedagogic, grd didactic I, in anul 2012 am depus dosarul ptr echivalarea studiilor conform oug 5484/2011. In anul 2012/decembrie MEN a incheiat un acord cu sindicatele prin care au prelungit termenul de depunere a dosarelor. Intre timp s-au schimbat ministrii iar ordinul de eliberare a atestatelor nu a fost semnat, dosarele fiind aprobate, listele au fost expuse la Universitățile din țară. Ce ar trebui să facem ? Care ar fi calea de atac ptr obținerea echivalării conform legii, menționez că diferența de retribuție este de 480 de roni/luna la aceeași muncă, pe același orar/zile lucrate.
Cu respect, educatoarele

Alte discuții în legătură

Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii de scurta durata feg feg Buna ziua. Sunt absolvent al Facultatii de Chimie - 3 ani, Universitatea Bucuresti, promotia 1993. Prin ordin al ministrului educatiei, pentru cadrele ... (vezi toată discuția)