avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere personala

Buna ziua!

Am un angajat cu jumatate de norma, care mai are un job cu norma intreaga la alt angajator. Poate avea deducere la ambii angajatori? ...are 2 copii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 7 Ianuarie 2016
Conform art.77 alin.(1) C.fisc., persoanele fizice prevăzute la art. 59 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) au dreptul la deducerea din venitul net lunar din salarii a unei sume sub formă de deducere personală, acordată pentru fiecare lună a perioadei impozabile numai pentru veniturile din salarii la locul unde se află funcţia de bază.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere pt. copil minor gabics gabics Sunt pensionar, am un copil minor in întreținere, pot beneficia de deducere?. Nevasta nu se încadrează pt. deducere. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Vechime in munca si deducere personala neaguvasile neaguvasile Am o vechime de peste 21 ani si 2 copii minori in intretinere.De peste 7 ani sunt asistent personal al unei persoane cu handicap grav.Am o remuneratie de 972 ... (vezi toată discuția)