avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa judiciara de timbru

Am primit o cerere de restituire a taxei judiciare de timbru in care contribuabilul a mai anexat copie dupa certificatul eliberat de judecatorie in care se specifica anularea chemarii in judecata si restituirea contravalorii taxei judiciare de 2878 lei care i-a platit la primaria noastra in feb. 2014, nu are datorii restante, stiu ca se restituie 55% primaria iar 45% trezoreria iar obtiunea lui a fost sa ridice numerarul la casieria noastra, am voie pentru sume mari (2878 lei)sa-i dau prin casiereia unitatii ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:47, 7 Ianuarie 2016
Daca instanta dispune restituirea taxei judiciare de timbru aceasta se restituie numerar cum a fost depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru - restituire, procedura TudoracheCreola TudoracheCreola Am o hotarare jud definitiva prin care se dispune restituirea taxei judiciare de timbru. Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Cerere recuperare taxa timbru echinacee echinacee Buna seara! va rog,sa ma ajutati cu un model de cerere,pentru recuperarea diferentei la taxa de timbru; motivul fiind - s-a platit mai mult decat ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar miklossh miklossh Am platit taxa timbru judiciar de 300 lei in vederea deschiderii unui proces pentru recuperarea taxei auto. Intre timp s-a aprobat recuperarea taxei fara ... (vezi toată discuția)