avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere recuperare taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere recuperare taxa timbru

Buna seara!
va rog,sa ma ajutati cu un model de cerere,pentru recuperarea diferentei la taxa de timbru;
motivul fiind - s-a platit mai mult decat trebuia-;
ce articol trebuie sa specific in aceasta situatie,va rog?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: echinacee , utilizator 13:02, 1 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Atentie la termenul de prescriptie de un an in care se poate solicita restituirea[Art.45(3)OUG nr.80/2013].
multumesc,inca nu a trecut 1 an,de la plata taxa ,de la data care este pe chitanta
pentru a se aproba cererea aceasta,se studiaza in camara de consiliul?
banii se recupereaza prin mandat postal?
Procedura de restituire este prevazuta de art.45(4-7) OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare timbru.

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru - restituire, procedura TudoracheCreola TudoracheCreola Am o hotarare jud definitiva prin care se dispune restituirea taxei judiciare de timbru. Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)