avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retrogradarea salariatului ca sanctiune disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retrogradarea salariatului ca sanctiune disciplinara

buna ziua!! va rog sa imi spuneti daca unui salariat care a fost sanctionat disciplinar cu retrogradarea pe o per. de 60 zile calendaristice , in ce conditii i se mai poate aplica tot o retrogradare pentru o alta abatere disciplinara distincta ? ce restrictii prevazute de lege ar putea fi in a aplica o alta retrogradare ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lavinia_buciumas , utilizator 11:56, 8 Ianuarie 2016
Doriti o retrogradare la retrogradare?
da daca ar fi posibil si in ce conditii?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca carmenstan carmenstan Se modifica structura si se infiinteaza un nou compartiment ..personalul trebuie dirijat din cel existent -trebuie sa ne incadram in bugetul de cheltuieli- una ... (vezi toată discuția)
Este legal? mi se solicita demisia pentru o greseala mihaimatei mihaimatei Buna ziua, Am facut o gresela la firma unde lucrez si directorul a zis ca trebuie sa imi dau demisia. Greseala consta in faptul ca daca firmele care au avut ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare saftmiki saftmiki deciziile de sanctionare se inregistreaza la ITM?am un angajat care a a savarsit o abatere si i-am dat un avertisment scris in care am specificat ca i se va ... (vezi toată discuția)