avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA redirectionare 2%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA redirectionare 2%

Buna ziua,

Sunt PFA si in acelasi timp angajat cu norma intreaga. As dori sa redirectionez 2% din impozitul anual catre o asociatie de voluntariat. Prin completarea formularului 230 voi redirectiona 2% doar din salariul primit de la institutia unde lucrez ca angajat? Iar prin completarea formularului 200 pot redirectiona 2% din veniturile realizate ca PFA? Este corect? Intreb pentru ca doresc sa redirectionez 2% doar din impozitul pe venitul din salariu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hannahjoy , utilizator 21:59, 10 August 2018
Da. Daca nu doriti, in d200 nu completati.
Multumesc.

george-neagu a scris:

Da. Daca nu doriti, in d200 nu completati.

Deci se poate depune si doar un singur formular, daca se doreste doar din salariu directionarea, si nu din pfa? Adica doar formularul 230?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2% pfa AJV AJV Sunt PFA si mi-am depus declaratia 200 pt.anul 2011 uitand ca pot sa directionez 2% din impozit unui ONG ,scoala ,etc.Intrebarea mea este daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)
Deducere 2% din impozit MihaielaB MihaielaB Se poate deduce 2% din castigul net anual impozabil din dobanzi? Multumesc! (vezi toată discuția)