avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare

Buna ziua,
Am un contract de munca cu 8 ore pe zi . Doresc sa imi infintez la o PFA pot pune un program de 4 ore pe zi in timpul saptamanii si sâmbata și duminica 8 h pe zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:32, 8 Ianuarie 2016
In calitate de PFA , va puteti stabili dvs programul in care va desfasurati aceasta activitate.
Multumesc. Nu e nici o problema ca depasesc nr de 48 de ore pe saptamana?
Nu confundati activitatea desfasurata in calitate de PFA cu cea desfasurata in calitate de salariat.

Activitatea desfasurata in calitate de PFA nu este supusa legislatiei muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)
12 ore lucrate, 24 libere, mai e nevoie de 2 zile libere consecutiv? ella_1313 ella_1313 Daca se lucreaza 12 ore, si de dau 24 ore libere, nu se depasesc 48 ore pe saptamana. Mai e nevoie sa fie indeplinita conditia de 2 zile consecutiv libere.? (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)