avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la salariu minim pe economie se adauga vechimea?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la salariu minim pe economie se adauga vechimea?

Buna ziua,mentionez ca sunt bugetara si salariu meu de casiera era de 800 lei unde mi se adauga sporul de vechime 25%,iar acum mi sa facut salariu minim pe economie si nu imi mai adauga sporul de vechime.Cum este corect,iar cel care este necalificat sa fim la acelasi nivel de salarizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 8 Ianuarie 2016
Intr-adevar, dupa cum se calculeaza salariile in sectorul bugetar , salariul va fi salariul minim brut pe economie.

Eu sunt de parere , chiar daca sunteti din sectorul bugetar, ca la salariul minim se adauga vechimea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza 2015 - ingrijitor personal contractual unitate bugetara duni duni Cum se calculeaza salariul unui ingrijitor in ian. 2015? Salariul din grila de salarizare in vigoare ptr bugetari OG 10/2008 675 lei + spor de vechime 169 lei ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar spor vechime 10% nu se acorda jax jax Buna ziua, Lucrez la stat in cadrul unei institutii publice..din data de 10.08.2013, anterior acestei date am lucrat 4 ani la privat.. M-am angajat la stat ... (vezi toată discuția)
Salariul minim mcm83 mcm83 Buna ziua! Cum se calculeaza salariul minim pe economie? De ex: la cei 800 lei se adauga sporul de vechime sau cei 800 lei cuprind deja acest spor? (vezi toată discuția)