avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie exterioara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie exterioara

dacă un proprietar are anvelopare individuala a apartamentului, am facut sesizare la serviciul disciplina in construcții al sectorului de domiciliu, iar acest serviciu nu ia nici o măsura cu privire la acesta lucrare, care este autoritatea competenta căruia trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:54, 8 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Depinde ce prejudiciu vi s-a creat si ce doriti sa obtineti.

Cititi o postare recenta mai jos. Poate nu ati aflat dumneavoastra dar masuri s-au luat daca dumneavoastra sunteti cel ce l-a reclamat pe @TITUS2003U:
www.avocatnet.ro/content/for...

Acum am vazut ca este a patra discutie ce ati deschis-o pe aceeasi tema va rog sa reveniti la prima si sa continuati acolo.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare jacquelline jacquelline As dori sa stiu daca pentru a da in judecata DGFP-ul si Prefectura se plateste taxa de timbru si cum se calculeaza (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie pentru termoizolatie apartament Relu Bontas Relu Bontas Va rog un sfat pt urmatoarea problema: - mi-am facut termoizolatia exterioara a apartamentului ( situat la parter in bloc cu 8 etaje) dupa ce am studiat legea ... (vezi toată discuția)
Calcularea caldurii in plus cum se scade ilierodica ilierodica Buna ziua Fiecare locatar primeste in fiecare luna cate o hartie de la firma de calcul a caldurii si am descoperit ca mi-au calculat in plus caldura parti ... (vezi toată discuția)