avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de poluare

As dori sa stiu daca pentru a da in judecata DGFP-ul si Prefectura se plateste taxa de timbru si cum se calculeaza
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 13:52, 13 Decembrie 2012
Va rog, daca aceste link-uri nu sunt suficente, va rog sa dati cautare in forum pt ca sunt foarte multe topice deschise pe tema aceasta.

www.avocatnet.ro/content/for...

Intr-unul dintre link-uri am vazut ca s-a platit o taxa de timbru de 39 lei. Este suma fixa, sau se plateste in functie de suma care este trecuta pe decizia de impunere de la DGFP? Pe un alt site am vazut ca se achita o taxa de timbru de 4 lei #-o#-o. Nu mai inteleg nimic.
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2012
jacquelline, utilizator
Revin tot eu cu precizari: am intrebat la tribunalul de competenta caruia apartin si mi s-a spus ca taxa de timbru este in valoare de 4 lei + un timbru judiciar de 0.3 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de prima inmatriculare floare de gheata floare de gheata Am achizitionat pe firma in 2008 o masina la care am platit taxa de prima inmatriculare. Cum fac sa mi se restituie taxa si care sunt pasii (vezi toată discuția)
Taxa de poluare NELUB NELUB doresc sa ma adresez instantei pentru a recupera taxa de poluare pentru autovehicole. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare jacquelline jacquelline Considerati ca mai am castig de cauza daca depun acum actiunea de chemare in judecata a DGFP si Prefectura in vederea inmatricularii unei masini fara plata ... (vezi toată discuția)