avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Considerati ca mai am castig de cauza daca depun acum actiunea de chemare in judecata a DGFP si Prefectura in vederea inmatricularii unei masini fara plata taxei auto?
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 10:34, 13 Decembrie 2012
In cazul in care aceste doua link-uri nu va lamureste, va rog dati cautare pe forum pt mai multe informatii.

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
Imi cer scuze, nu am formulat in mod complet intrebarea: eu vreau sa depun cererea de chemare in judecata acum, in luna decembrie. Avand in vedere ca actualele prevederi legale sunt in vigoare pana la data de 31.12.2012, mai are rost se incep actiunea? Mai pot avea castig de cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto de primã Înmatriculare Marcel1340 Marcel1340 Cu tot respectul !!! Am o rugăminte foarte mare !!! Cine mă poate ajuta cu recuperarea Taxei Auto ???, în sensul că mă poate ajuta cu un model de cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare jacquelline jacquelline As dori sa stiu daca pentru a da in judecata DGFP-ul si Prefectura se plateste taxa de timbru si cum se calculeaza (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline Pentru a inmatricula maina fara plata taxei auto este suficient sa se faca cerere doar la DGFP si Prefectura, sau trebuie facuta cerere si la tribunal? (vezi toată discuția)