Buna ziua si Un An Nou mai bun!!
Va rog cine ma poate ajuta- indruma cu date concrete in problema care o am!!!
Mentionez ca locuiesc in casa cu fostul sot al mamei mele ( mama decedata), nu am reusit sa facem succesiunea, am o fetita de 7 ani , care a facut diabet pe fond de stres( probleme diverse) si fratele meu cu handicap ( copilul mamei si a acestui individ)
Acest individ este alcoolic , are grave probleme psihice, isi terorizeaza propriul copil , implicit pe mine si pe fetita mea.
mai nou a ajuns sa-mi jigneasca foarte grav copilul!
Vreau sa stiu ce cai legale am sa il dau in judecata , sau la Politie , sau orinde altundeva ptr ca-mi terorizeaza fratele si mai ales ca-mi jigneste in mod constant copilul , l-a speriat cu comportamentul lui!
Va rog sa nu incepeti sa-mi dati sfaturi sa plec din casa !!!
1- casa este renovata in totalitate de mine , ultimii 7 ani de rate la plata casei au fost facuti de catre mine, momentan nu-mi permit sa plec cu chirie si nici nu-mi doresc sa-mi las munca si copilaria chinuita pe mainile unui om de nimic
2- 20 de ani l-a tinut mama( si eu ca munceam) fara servici( nu stiu ce a fost in capul ei!)
3- erau divortati din 1991
4- nu a facut partajul niciodata de frica sa nu piarda casa sau....
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati, in instanta, cerere de partaj si iesire din indiviziune solicitand sa va fie atribuit bunul si sa platiti sulta.
Discutati cu un avocat inainte intrucat, din cele spuse, ati avea dreptul la mai mult decat cota legala din acest bun.
Doamna, primul lucru solicitati un ordin de protectie pentru o perioada de 6 luni. Cerea se judeca la judecatoria in raza careia locuiti si e scutita de taxa de timbru. Exista un formular pe net, pe care il completati cu atentie si il depuneti, impreuna cu dovezile dvs, in 2 exemplare. Ganditi-va si daca aveti pe cineva care sa fi asistat la aceste evenimente si care sa fie dispus sa vina ca martor. Inregistrati cu telefonul mobil iesirile violente, amenintarile, injuriile, copiati-le pe cd. Cereti in cererea de chemare in judecata evacuarea paratului.
Intre timp deschideti succesiunea.
Custodie tata
mirellac
Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea:
Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)