avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Notificare intarziere plata la companie de telefonie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Notificare intarziere plata la companie de telefonie mobila

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: Am schimbat furnizorul de telefonie mobila prin portarea numarului de la Vodafone, din data de 12.11.2015. In data de 04.12.2015 am primit un plic de la Vodafone in care era o factura cu o suma mare de plata, 370.49 lei, reprezentand taxa de reziliere contract. Precizez ca furnizorul la care m-am schimbat s-a ocupat de portarea numarului.
Intrebare: Daca eram sub contract(respectiv o aprobare telefonica de prelungire a contractului, fara nicio facilitate, de care marturisesc ca nu imi amintesc) nu trebuia sa fiu instiitat ca numarul de telefon se poate porta numai cu achitarea unei suma de 370 lei?
Azi am primit si o notificare de la Vodafone prin care sunt instiitata, intr-un mod politicos, ca daca nu imi achit datoria risc ca suma de 370 lei sa se transforme in 522 lei, adaugandu-se cheltuieli de judecata si executare silita.
Va rog, exista vreo solutie legala sa nu platesc acesta suma, care marturisesc este mare pentru mine?
Va multumesc.Toate cele bune.

Alte discuții în legătură

Cautat insistent de o firma de recuperari creante, pt o factura neachitata la fostul connex, in urma cu 10-11 ani! bgdv bgdv Buna ziua. Va voi expune in cateva cuvinte problema mea, sperand ca voi obtine un raspuns din partea dvs. In urma cu cca 10-12 ani, fiind abonat Connex( ... (vezi toată discuția)
Problemele pe care le am au început în ianuarie 2024, când ... Marica Georgiana Marica Georgiana Problemele pe care le am au început în ianuarie 2024, când am fost sunat de către un agent Vodafone pentru a mi se propune un abonament foarte avantajos, ( ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie alinacris alinacris Buna ziua. As dori sa ma indrumati cu privire la o problema legata de o datorie catre firma telefonie mobila [EDITAT] - in septembrie 2011 am primit o somatie ... (vezi toată discuția)