avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept succesoral

Buna ziua !
Bunicul meu, originar din Slobozia-Ialomita si decedat prin anii '70, a avut mai multi copii, printre care si tatal meu, decedat in 1983. Dupa 1989 s-au facut restituirile de terenuri agricole. Intrebarea mea este urmatoarea: cum pot afla daca de pe urma bunicului meu s-au retrocedat terenuri agricole sau orice alte drepturi ? Unde trebuie sa ma adresez si ce documente imi sant necesare ?
Va multumesc !
Cu deosebita consideratie,
Dan Vasile
Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Moºtenire daiana33 daiana33 Vă rog dacă puteţi sa îmi răspundeţi! Bunica mea a decedat în anul 1983 iar în anul 1984 s-a facut succesiune. Aceasta a avut doi fii, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a facut succesiunea ? ContSters290057 ContSters290057 Succesiune dupa bunici ? Suntem trei frati din Bucuresti,parintii nostri sunt decedati ultimul in anul 2000. Bunicii din partea tatalui si ei decedati inainte ... (vezi toată discuția)
Acte terenuri bunici dannymoga dannymoga Buna ziua , eu am fost plecat din tara multi ani , parintii mei au decedat , tatal meu mi-a lasat actele originale pentru terenuri cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)