avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cesiune parti sociale nerezidenti
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cesiune parti sociale nerezidenti

Buna ziua
In urma cesionarii de catre asociatul unic persoana juridica nerezidenta cu sediul in Franta a tuturor partilor sociale detinute la o societate din Romania catre o alta persoana juridica nerezidenta.. trebuie platit impozit in Romania?
Sau se depune ceva la administratia financiara?
Mentionez ca la Registrul Comertului s-au depus documentele pentru ambele etape in vederea inregistrarii noului asociat unic si nu s-a solicitat si dovada platii impozitului.

Alte discuții în legătură

Cesiune cu probleme Sergiu85 Sergiu85 Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)