avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incasare numerar de 10120ron de la o persoana in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incasare numerar de 10120ron de la o persoana in aceeasi zi

asociatia de proprietari poate incasa de la un locatar cotele de intretinere in valoare de 10.120ron?
Cel mai recent răspuns: pavelescuC , utilizator 10:08, 29 Iunie 2016
Legea nr 70/2015 „pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati“ , publicata in Monitorul Oficial din 10 aprilie, introduce o serie de masuri prin care se plafoneaza manevrarea banilor in numerar.
Primul capitol al legii, prevede un plafon de 50.000 de lei (11.300 de euro) pe zi pentru platile intre persoane fizice si un plafon de 10.000 de lei pe zi intre persoanele fizice si cele juridice
@pavelescuC

Incasati-i, domnule, cat vi-i da, ca s-ar putea maine sa nu-i mai vedeti! :)
Acum, sa nu fim mai catolici decat Papa...
Faceti doua chitante in doua zile diferite.

Chiar asa, asociatia nu are cont in banca?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
pavelescuC a scris:
asociatia de proprietari poate incasa de la un locatar cotele de intretinere in valoare de 10.120ron?

Ati avut un asemenea caz?
Ati incasat banii?
A sesizat cineva, a reclamat inainte sau dupa, ca nu este in regula?

da am avut, 10.000 si ceva maruntis. Pe principiul enuntat de dna Elga, I-am luat pe toti!!:yeah::whistle::whistle:

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil persoana fizica lilicu lilicu Doi investitori imobiliari , persoane fizice inregistrate in scop de TVA vand dupa 09.05 2015 un apartament de 30000euro unei persoane fizice. Se vor emite ... (vezi toată discuția)
Legea 70/2015 privind disciplina financiara SandrinaM0ldovan SandrinaM0ldovan Referitor la legea 70/2015, cea care inlocuieste OG 15/1996 privind intarirea disciplinei financiare, intalnesc opinii diferite privind modul in care se pot ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)