avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie la stat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie la stat


Este legal ca o persoana sa detina 2 lucuinte diferite cu chirie la primarie?
Exista o prevedere legala care sa interzica unei persoane sa-i mai fie repartizata inca o locuinta cu chirie din moment ca detine deja una?
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 20:05, 8 Ianuarie 2016
Daca va uitati pe site-ul Directie de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 [ link extern ]
găsiți Model Declarație notariala valabila pentru locuințe. Acesta declarație pe proprie răspundere se da in fiecare an la înnoirea contractului de chirie.
Nu poți sa ai 2 contracte de chirie din fondul locativ al primăriei simultan.
declar pe propria răspundere că după data de 01.01.1990 şi până în prezent nu am deţinut, nu deţin în proprietate o locuinţă şi nu am înstrăinat nicio locuinţă, precum şi că nu beneficiez de o alta locuinţă cu chirie proprietate de stat pe raza Municipiului Bucureşti sau o locuinţă aparţinând unităţii unde îmi desfăsor activitatea.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
terentetalharu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta cu chirie la primarie (nu anl) elia88 elia88 Chirie la stat Este legal ca o persoana sa detina 2 lucuinte diferite cu chirie la primarie? Exista o prevedere legala care sa interzica unei persoane ... (vezi toată discuția)
Chirie la primarie elia88 elia88 Este legal ca o persoana sa detina 2 lucuinte diferite cu chirie la primarie? Exista o prevedere legala care sa interzica unei persoane sa-i mai fie ... (vezi toată discuția)
Fondul locativ de stat pusha_dany pusha_dany Daca sotul are un credit pentru o casa cu prima sotie (ratele nu s-au terminat de achitat), eu mai am dreptul la un spatiu din fondul locativ de stat?Dar ... (vezi toată discuția)