avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire alocatie copil
Discuție deschisă în Executare silită

poprire alocatie copil

Buna ziua!
Am avut surpriza ca,atunci cand am vrut sa retrag alocatia copilului(un cumul de cateva luni),sa aflu ca sunt in cont...-2400 lei!
Este posibil sa-mi fi fost pusa o poprire pe acest venit?ca alta varianta nu gasesc...multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:47, 8 Ianuarie 2016
Dvs trebuie sa stiti daca aveti vreo datorie care sa fie executata silit.

In orice caz, trebuie sa solicitati informatii despre soldul contului la banca.

Veniturile de natura alocatiei copiilor nu poate face obiectul nici unui fel de poprire.
Da,am un credit neplatit la o alta banca!Pot face acest lucru? La telefon,nu mi-au putut da detalii,caci sunt confidentiale,si inca nu am ajuns personal la banca!
Multumesc pentru raspuns!
Se intampla destul de frecvent sa se popreasca banii din cont fara a tine seama de natura lor.

Poprirea se infiinteaza fara somatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma kruk a executat silit contul mamei in care se aflau alocatiile copilului pe 34 de luni ! ludo71ok ludo71ok Buna seara, Am obtinut custodia exclusiva a copilului meu in varsta de 7 ani din luna noiembrie 2016,mama refuza sa plateasca pensie alimentara are o restanta ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card poprire salariu dana2778 dana2778 Buna. Am primit o somatie de poprire de la un executor judecatoresc, din cauza neplatii ratelor catre o banca. Daca mi-am schimbat angajatorul si numele de ... (vezi toată discuția)