avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA in concediu medical/pensionare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA in concediu medical/pensionare

O persoana aflata in concediu medical de 10 luni , cauza fiind un accident , poate sa presteze in continuare fara restrictii servicii in cadrul PFA ? Dar cand o sa fie la pensionare fortata ?
Mentionez ca persoana respectiva e angajata .

Alte discuții în legătură

Concediu medical cu probleme dibella dibella In timpul concediului medical am plecat din tara si m-au depistat. Este vorba de o fractura la picior, anuntat ca accident pe drumul spre serviciu. M-au cautat ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate negru daniel negru daniel buna daca ati putea sa ma ajutati cu o nelamurire , persoana respectiva e bolnava are 20 de ani si a mers la medicul de expertiza medicala care ia confirmat ca ... (vezi toată discuția)
Reanceperea activitatii criluc2001 criluc2001 Am si eu o nelamurire....daca cineva ma poate ajuta...am sa descriu pe scurt prin ce trec....:In urma cu ceva vreme am suferit un infarct miocardic,inca mai ... (vezi toată discuția)