avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere copil pentru frati sub doi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere copil pentru frati sub doi ani care nu sunt gemeni

Buna ziua. Sunt mama a doi copii sub doi ani (primul copil de un an si opt luni si al doilea de cinci luni ).in acest moment primim alocatiile de 200 pentru fiecare si indemnizatia de 650 , fiind recalculata cu 85%. Foarte tare m-am bucurat cand am auzit ca a fost modificata legea privind indemnizatia de crestere in ceea ce ii priveste pe gemeni , tripleti si multipleti (legile 139 si 140/2009) in speranta ca vom primi si noi inca 600 ron ptr al doilea copil. Nici acum nu-mi vine sa cred ca pentru noi nu s-a facut nici o schimbare. Chiar cazurile ca si al nostru au fost omise? Pentru acesti copii, frati sub doi ani care nu sunt gemeni nu se primesc doua indemnizatii?
Cel mai recent răspuns: anda2009 , utilizator 12:50, 1 August 2009
legea e pentru gemeni
stiu ca legea e ptr gemeni dar chiar asta vreau sa spun ca fratii sub doi ani care nu sunt gemeni au fost uitati. in cazul lor se primeste doar o indemnizatie!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina gemelara cris1agi cris1agi Buna ziua, Ma numesc Cristina si voi fi mama de gemeni. Am o nelamurire cu valoarea indemnizatiei pentru concediul maternal. Avand 2 copii, voi primi suma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului aura angelica aura angelica buna seara, sunt o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa stiu daca voi primi indemnizatie pentru cei doi copii sau doar pentru unul? cunosc cazul in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copii gemeni Silviu Brandusa Silviu Brandusa Buna seara! Am si eu o intrebare/nelamurire.. Sotia a nascut 2 copii ( sarcina gemelara ) si am auzit tot felul de variante, cum s-ar plati indemnizatia de ... (vezi toată discuția)