avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Noua impozitare a persoanelor fizice ce au firme in ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Noua impozitare a persoanelor fizice ce au firme in chirie

am dat in chirie la o firmă parterul casei mele , utilitățile vin pe numele meu , cum voi plăti impozitul ? majorat sau normal , am contract de închiriere cu firma la finanțe , vă rog să mă sfătuiți cum să plătesc impozit nemajorat dar să fie legal.
Cel mai recent răspuns: chanel19razvan , utilizator 09:42, 10 Ianuarie 2016
Daca firma desfasoara activitate economica acolo, veti plati impozit majorat.
acesta nu e un răspuns concret , documentați , vă rog citiți atent ce răspuns aștept eu , aștept un răspuns de la o persoană ce a făcut această lege , nu de la neavizați ce pird timpu pe acest portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Parintii mei au inchiriat din imobil in anul 2006, o camera unui cetatean care si-a deschis un mic magazin alimentar. Pentru acest lucru, tatal ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediu fiscal si apartament inchiriat. ce impozit pe imobil se plateste in 2016? pam79 pam79 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in aplicarea anumitor prevederi din noul cod fiscal cu privire la un PFA. Situatia in cauza: PFA cu: - sediu fiscal ... (vezi toată discuția)
Sediu social în locuință mixtă, fără desfășurare de activitate economică trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Am o firma cu sediul in apartament. Nu desfasoara activitate economica la sediu. Doresc ca in locul contractului de comodat sa fac contract de ... (vezi toată discuția)