avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se poate obtine un permis anulat in urma unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se poate obtine un permis anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive?

Buna ziua !
Am o intrebare legata de obtinerea unui permis anulat .In 15.12.2015 s-a incheiat un proces in care a fost implicata o persoana apropiata mie , cu hotarare definitiva,prin care a fost condamnata persoana respectiva la 5 luni cu suspendare si 2 ani de incercare.Permisul i-a fost anulat incepand cu aceeasi data .Doresc sa ma lamureasca cineva cand poate obtine permisul, daca se da examen la sala si proba practica,daca mai trebuie facuta scoala de soferi sau nu si daca examenul consta,asa ca la inceput ,cand dai pt prima oara, in 26 de intrebari sau 17,cum se da cand iti retine permisul pentru 3 luni si vrei sa il iei mai repede.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: marley63 , utilizator 00:00, 9 Ianuarie 2016
Cunostinta dvs. se va putea prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Nu este necesar sa mai urmeze cursurile unei scoli de soferi.
Pentru mai multe detalii privind redobandirea permisului dupa anulare lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc foarte frumos pentru raspunsul prompt si explicit.
O seara frumoasa !
Cu stima,
M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat pentru alcool sorin1988 sorin1988 Buna ziua, Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie ... (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)