avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis de conducere

Buna ziua!Am permisul anula tpt conducere sub influienta alcoolului si am fost condamnat definitiv la 1 an cu suspendare.As vrea sa stiu dupa cat timp pot redobandi permisul.Am inteles ca nu yrebuie sa mai fac scoala din nou dar nu stiu cum voi fi programat pt oras,pe ce masina.Trebuie sa iau legatura cu vre-un instructor?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 07:36, 25 Septembrie 2015
Va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Pentru alte detalii privind redobandirea permisului de conducere dupa anulare, lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine un permis anulat in urma unei hotarari judecatoresti definitive? marley63 marley63 Buna ziua ! Am o intrebare legata de obtinerea unui permis anulat .In 15.12.2015 s-a incheiat un proces in care a fost implicata o persoana apropiata mie , cu ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului- redobandire permis StefV StefV Buna. Anul trecut s-a facut decizia definitiva, in luna ianuarie, a anularii permisului si mi-a fost dat pedeapsa cu suspendare in urma unei alcoolemii mari, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut consum alcool,cum se poate redobandi? bebi-63 bebi-63 Cum se poate redobandi permisul retinut in urma consumului de alcool peste limitele legale?A avut loc procesul pronuntarea pedepsei cu suspendare si in ... (vezi toată discuția)