avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice

cum aflu in ce stadiu este un dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice. fapta s-a intamplat in mai 2010.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:24, 17 Iunie 2013
Vi s-a prezentat materialul de urmarire penala?Ati fost chemat sa dati declarati ,banuiesc ca s-a facut totusi ceva pana in prezent.
Va interesati in prealabil unde anume se afla in prezent dosarul dvs.( politie sau parchet) si
apoi formulati o cerere pentru comunicarea stadiului dosarului.
ultima data (februarie 2011) era la parchet, urmand a fi inaintat spre judecare. mi s-a spus sa astept.
catre cine se adreseaza cererea pentru comunicarea stadiului dosarului? catre procuror?
da, in februarie 2011, am fost chemat la parchet. si atat. ma intereaseaza daca pana la pronuntarea sentintei mai pot circula in legalitate.
FARA DOVADA DE CIRCULATIE NU PUTETI SI NICI NU O VETI OBTIE

Alte discuții în legătură

Obtinerea permisului de conducere anulat, dupa o condamnare cu suspendare maniuvalentinilie maniuvalentinilie daca am fost condamnat 2 ani cu suspendare si mi sa anuklat permisul de conducere dupa cat timp pot sa dau examen sa-mi optin permisul din nou (vezi toată discuția)
Cand pot conduce din nou in cazul unei condamnari cu suspendare? codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. In total au fost 3 condamnari intre 2011 - 2012 (pentru ca ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)