avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influenta alcoolului si parasirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influenta alcoolului si parasirea locului accidentului- redobandire permis

Buna. Anul trecut s-a facut decizia definitiva, in luna ianuarie, a anularii permisului si mi-a fost dat pedeapsa cu suspendare in urma unei alcoolemii mari, accident si parasirea locului accidentului. Pedeapsa cu suspendare dureaza pana in vara. De la decizia finala a trecut un an. Care este demersul si cand pot sa dau examen pentru redobandirea permisului?
Cel mai recent răspuns: StefV , utilizator 11:29, 18 Ianuarie 2017
Va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior condamnarii, dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Pentru dosar aveti nevoie de hotararea de condamnare legalizata.
Pentru legalizare aveti nevoie de:
- cerere adresata presedinetlui instantei,
taxa de timbru de 5 lei,
- hotararea a carei legalizare se solicita.
Pentru mai multe detalii privind redobandirea permisului dupa anulare puteti lectura aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va multumesc frumos, mi-ati fost de mare ajutor. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat pentru alcool sorin1988 sorin1988 Buna ziua, Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1,09 - se va intocmi dosar penal? cela_alexia cela_alexia un prieten a fost depistat cu o alcoolemie de 1.09 in sange, va rog sa-mi spuneti daca i se va intocmi dosar penal si daca pedeapsa va fi cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)