avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesiune spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesiune spatiu comercial

Buna ziua,

Detin un spatiu comercial de aproximativ 150mp, care este concesionat de la primarie pentru o perioada de 25 ani. Am investit aproximativ 10000 euro in amenajarea lui deorece era dezafectat in momentul cand am luat spatiul in primire, iar acum intentionez ca o parte din acest spatiu sa o inchiriez pentru a mai recupera din investitie. Pot face acest lucru legal sau risc incetarea contractului de concesiune?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

De la chirie la concesiune novadent novadent timp de 4 ani am fost chirias intr-un spatiu al Primariei. In acest spatiu an fatur investitii pentru amenajarea lui. Am incercat sa-l cumpar, dar Primaria ... (vezi toată discuția)
Deducere investitii cabinet medical Ilie Stanica Ilie Stanica Va rog sa va exprimati opiniile dumneavoastra in legatura cu urmatorul caz: - un medic de familie realizeaza lucrari de amenajare la un spatiu inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare,avize ? Tericu Tericu Buna ziua ! Detin un spatiu comercial in care doresc sa deschid un salon de infrumusetare.Nu stiu ce presupune acest lucru si care sunt pasii de urmat.Pot sa ... (vezi toată discuția)