avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca nu se respecta clauza de uzufruct viager se mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca nu se respecta clauza de uzufruct viager se mai poate face ceva??

Matusa si unchiul meu au vandut casa si terenul , in contractul de vanzare cumparare fiind trecuta clauza de uzufruct,dupa moartea unchiului cumparatorii au scos-o afara din casa pe matusa mea.Chiar nu se poate face nimic dc aceasta clauza nu este respectata????
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 12:13, 10 Ianuarie 2016
"matusa si unchiul" au vandut terenul si casa cu aceasta clauza mentionata in mod expres pentru fiecare dintre ei?

Daca raspunsul este "da" atunci matusa dvs. va trebui sa se judece cu cei ce au scos-o afara din casa, pentru a putea sa-si reintre in drepturi.
clauza este mentionata la comun nu pt fiecare dintre ei.in acest caz ce poate sa faca?
cum la comun? Scrieti exact ceea ce scrie in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batuta si scoasa din casa MirelaMihaela MirelaMihaela Buna ziua.Matusa 71 de ani si unchiul 81 de ani au vandut terenul si casa prin contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager,dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager help 27 oana 27 oana Hello, As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, am sa descriu exact situatia pentru a-mi putea raspunde cat mai exact: Am cumparat de la unchiul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)