avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe toate conturile bancare de catre executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe toate conturile bancare de catre executor si creditor EOS KSI

Buna ziua!
In data de 10.06.2015 am primit un mesaj de la banca unde aveam un cont deschis pt salariu,cum ca mi se face proprire pe cont. Am cerut banci sa imi spuna de unde vine aceasta proprire si mi-au dat pe mail documentele necesare trimise de catre executor. Am un credit luat de la BCR in anul 2005 de 2500 lei,si am platit 2 ani dupa care nu am mai lucrat si bineintele ca am ramas dator. De cativa ani cei de EOS KSI ma tot ameninta ca vor trece la recuperarea bunurilor pe care le dobandesc si la executare silita.Suma ceruta de ei este 3111 lei care se adauga si cheltuieli de judecata. Am suna la cei de la EOS KSI si eu nu figuram la ei cu nici un NR de dosar, nu stiu cum de imi cer dansi sa platesc aceasta suma cand eu la ei nu figuram cu dosar. La cateva zile ma suna cei de la EOS KSI cum ca acum am un dosar NR 659/2015N care acest dosar il detine un Executor, nu am primit nimic de la acest executor. Culmea fericiri este ca suma de 3111 lei a ajuns la suma de 9221 lei .Din cate am inteles termenul unui dosar de genul cum am eu se prescrie in 3 ani... Nu inteleg de unde si pana unde m-au pus in executare silita si proprie pe orice cont bancar .In data de 08.01.2016 am primit un mesaj de la un numar 1712 cum ca executorul va solicita infiintarea propriri veniturilor.
Ce trebuie sa fac in acest caz..?
Cel mai recent răspuns: Alyn30 , utilizator 12:41, 9 Ianuarie 2016
sa luati legatura cu un avocat si sa depuneti o contestatie la executare si cerere de suspendare. Desigur ca nu va trebuie avocat daca va descurcati singur cu contestatia.
trebuie sa depuneti contestatie in terme de 15 zile de cand ati aflat de poprire.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator
Documentele trimise de catre executor tuturor bancilor a fost in data de 10.06.2015 pentru executare silita,de ce nu a trecut la o executare silita pana acum si infiintarea de proprire pe venit.. ? Daca era un asa caz urgent si corect isi faceau treaba ,dar ceva este neclar cum ca acest dosar este prescris si domnul executor face abuz in serviciu. Am vorbit cu un avocat si mi-a spus destul de clar ca un asa dosar se prescrie in 3 ani si nu se mai poate face nimic de catre nici un executor.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mi-a fost adus la cunostinta nici o dovada de executare. Eu am cerut la banca unde am un card sa imi spuna de ce dansi imi blocheaza contul . Cei de la banca au spus ca au primit de la un executor o adresa de a bloca contul bancar si a retine orice suma intra in contul meu. Practic acest execurot mie nu mi-a trimis nici un act in care sa mi se aduca la cunostinta ca sunt executat silit sau sa ajungem la un consens cu suma care imi este impusa .Domnia sa a trecut direct la executare.
In data de 08.01.2016 am primit un mesaj de la un numar 1712 cum ca executorul va solicita infiintarea propriri veniturilor

Ce trebuie sa fac in acest caz..?


CONTESTATIE LA EXECUTARE


La cateva zile ma suna cei de la EOS KSI cum ca acum am un dosar NR 659/2015N

la cateva zile cand ?

vi s-a luat vreun ban din conturi?

Alte discuții în legătură

Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar carmen_t76 carmen_t76 Buna seara. Am luat un credit bancar in anul 2006, am platit o perioada apoi nu am mai putut plati. Din anul 2009 si pana in anul 2010 mi s-au retinut din ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)