avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare carte de munca

buna ziua ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare' daca sediul intrepriderii in care mi-am desfasurat activitatea in anul 1985 a luat foc...si s-a desfiintat...cartea mea de munca ramanand la acea firma....acum nimeni nu mai stie nimic...de cartea de munca....unde ma pot adresa pt a afla vechimea ...eu apropiindu-ma de anul pensionarii.....va multumesc o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: kissmy09 , utilizator 13:31, 10 Ianuarie 2016
Pentru perioada de dupa 01.04.2001 va puteti adeesa Casei de pensii in raza careia aveti domiciliul pentru a va elibera o adeverinta de stagiu de cotizare , astfel veti putea afla unde ati lucrat dupa aceasta data.

Pentru reconstituirea vechimii in munca, va trebui sa va adresati fostilor dvs angajatori pentru a va elibera adeverinte de vechime.

In situatia in care acestia nu mai exista , va puteti adresa :
- ITM-ului , pentru perioada cuprinsa de dupa 1990 si pana la 01.01.2011

- detinatorilor legali ai arhivei

- Arhivelor Nationale - Directia Judeteana, in raza careia a avut sediu fostul angajator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca mavrodinioan mavrodinioan buna ziua ! va ro sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urm intrebare in anul 1985 am lucrat la coperativa de productie achizitii si desfacerea marfurilor ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ang671 ang671 buna ziua,ce pasi trebuiesc urmati pentru a afla ce vechime am in campul muncii unde pot merge sa ma interesez va rog. In cazul in care nu mi se gaseste ... (vezi toată discuția)
Pierderea cărți de munca Monitor Oficial Monitor Oficial Buna seara , am pierdut cartea de munca , am lucrat la Preparațiile de cărbune Vai Jiului , in 2004 am băgat ordonanța având un accident de munca , am ... (vezi toată discuția)