avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale SRL persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

SRL persoana cu handicap

Buna ziua,
Sunt o persoana fizica cu certificat de handicap accentuat si as dori sa imi deschid o firma SRL in constructii. As vrea sa stiu daca exista anumite avantaje pentru persoanele cu handicap si cum as putea beneficia de ele?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:41, 9 Ianuarie 2016
Persoanele cu handicap grav si accentuat benficiaza de scutire la impozit daca desfasoara activitati economice ca P.F.A. si I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap asociat unic la un s.r.l. Corneliur Corneliur Daca o persoana cu handicap garv este asociat unic la o societate comarciala, aceasta are obligatia, conform codului fiscal, sa plateasca taxele de eliberare a ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap ancafogarasi ancafogarasi La angajarea unei persoane cu certificat de handicap se intocmeste un dosar care se depune vreunei autoritati, sau pur si simplu in baza legii 448/2006 ... (vezi toată discuția)