avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... arhiva fabricii de mobila \"mobins sa \"
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

arhiva fabricii de mobila "mobins sa "

Lansez o intrebare pentru toti cei care ma pot ajuta! Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? Mentionez ca am luat legatura cu doi lichidatori ai fabricii,am sunat la niste numere de telefon ale fabricii.Nimeni nu raspunde,nimeni nu stie nimic! Oare chiar a disparut de pe fata pamintului? Poate cineva sa ma ajute? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 13 Ianuarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei doi lichidatori ce v-au spus?

Din cate stiu , societatea a fost radiata din 04 Martie 2013.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu respect! Unul dintre lichidatori," Consulta 99 sprl" mi-au transmis ca s-au ocupat de lichidarea "Mobins s a" la inceputul procedurii,ulterior au fost inlocuiti si nu stiu nimic de arhiva.Mi-au recomandat alti lichidatori,printre care si "Grup Expert Consult "si "Cris Consult Sprl".Am sunat, am trimis mail-uri dar nu mi s-a raspuns! Refuz sa cred ca nimeni nu stie unde a ajuns arhiva fabricii!In fond nu vreau decit o atestare ca am lucrat acolo intr-o anumita perioada.Va multumesc oricum, pentru ca ati dat curs intrbarii mele!!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia in care nu va raspund, atunci veti putea promova o actiune in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva mobins sa bucuresti neaguvasile neaguvasile Poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia unei deverinte de la loul de munca de la fosta fabrica de mobila din Bucuresti,sector 6, pentru ... (vezi toată discuția)
Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? ... GoghieG GoghieG Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila \"mobins sa\"? Am nevoie de o adeverinta ca am lucrat in grupa 2 pentru dosarul de pensie. Am vorbit cu cei ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva actelor unde am lucrat pensionar56 pensionar56 Cu respec Am lucrat la Sc.Mobins S.A Societate lichidata de Inspectori Judiciari care au fost 2 Si daca intreb de arhiva nimeni nu stie Am nevoie de o ... (vezi toată discuția)