avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? ...

Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? Am nevoie de o adeverinta ca am lucrat in grupa 2 pentru dosarul de pensie.
Am vorbit cu cei de la arhivele nationale din bucuresti care mi-au spus sa vorbesc cu General Group Expert SPRL pentru ca ei sunt ultimii care au preluat arhivele.
Am luat legatura cu General Group Expert SPRL, care au zis ca arhiva nu a ajuns niciodata la ei si mi-au zis sa vorbesc cu cei de la CONSULTA 99 S.P.R.L.
Am luat legatura cu CONSULTA 99 S.P.R.L. si mi-au zis ca LIDER-Lichidare și Reorganizare SPRL au preluat arhivele de la ei.
Problema este ca nu gasesc niciun nr de telefon sau mail pentru LIDER-Lichidare și Reorganizare SPRL.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2023
GoghieG, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:44, 28 Septembrie 2023
Am gasit asta la o cautare pe net, vedeti si dvs. la care din numerele de aici ii gasiti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva fabricii de mobila "mobins sa " neaguvasile neaguvasile Lansez o intrebare pentru toti cei care ma pot ajuta! Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila \"mobins sa\"? Mentionez ca am luat legatura cu doi ... (vezi toată discuția)
Arhiva mobins sa bucuresti neaguvasile neaguvasile Poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna cum pot intra in posesia unei deverinte de la loul de munca de la fosta fabrica de mobila din Bucuresti,sector 6, pentru ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva actelor unde am lucrat pensionar56 pensionar56 Cu respec Am lucrat la Sc.Mobins S.A Societate lichidata de Inspectori Judiciari care au fost 2 Si daca intreb de arhiva nimeni nu stie Am nevoie de o ... (vezi toată discuția)