avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozit de lemne, autorizatii necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozit de lemne, autorizatii necesare

Locuiesc la casa si vecinul de langa mine si-a deschis un depozit de lemne. Tot timpul taie lemne la drujba si este o galagie cumplita. Se poate deschide depozit de lemne asa unde doresti in orice curte?

Alte discuții în legătură

Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Nivel de zgomot la casa particulara keops1925 keops1925 locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o ... (vezi toată discuția)