avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale PFA cu activitate la sediu, fara deducerea utilitatilor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PFA cu activitate la sediu, fara deducerea utilitatilor

Pare sa fie o intrebare pusa de multi, dar fara un raspuns clar, unii sunt de parere ca in cazul unui PFA cu activitate la sediu, fara deducerea utilitatilor, nu trebuie declaratie la DGITL, deci nu se va plati impozit majorat, altii spun ca invers. :O

Vreun raspuns oficial exista?
Cel mai recent răspuns: anca_ro , utilizator 23:03, 18 Ianuarie 2016
Declaratie trebuie, dar se pare ca nu conteaza daca deduci utilitatile. MFP refuza sa clarifice, ignora toate intrebarile referitoare la acest aspect.

Redirectionati aceste intrebari si catre MFP.
Pagina lor este aici (lasati-le comment). Ei sunt cei in masura sa raspunda si sa clarifice TOT.
[ link extern ]

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare impozit 2016 oana86nic@yahoo.com oana86nic@yahoo.com Buna ziua, Detin un apartament un Rm Valcea unde am sediu social pentru un ONG si un SRL - magazin online jucarii fara depozit. Nu imi deduc cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta +sedii pfa. Derulator Derulator Buna ziua, In situatia in care in locuinta pe care o detin am si doua sedii de PFA pentru copiii mei (CMI + traducator autorizat), dintre care una (CMI) nu ... (vezi toată discuția)
Declaratie impozit pe cladire stngraluca stngraluca Buna ziua, Sotul meu are un PFA cu sediul acasa (contract de comodat) si am o nelamurire asupra a ceea ce trebuie sa declar in noul formular ce trebuie ... (vezi toată discuția)