avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie impozit pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie impozit pe cladire

Buna ziua,

Sotul meu are un PFA cu sediul acasa (contract de comodat) si am o nelamurire asupra a ceea ce trebuie sa declar in noul formular ce trebuie completat pentru impozitul pe locuinta:

Obiectul de activitate este consultant IT. De multe ori isi desfasoara activitatea la o masa intr-o cafenea sau hub.
Pot sa declar ca acasa este doar domiciliu fiscal (si evident sa nu scad utilitatile) chiar daca nu are un contract de inchiriere in alta parte? Este obligatoriu sa aiba un sediu ca atare unde sa-si desfasoare activitatea? Vor presupune automat oare ca isi desfasoara activitatea la sediul clientului si sa il considere dependent?
Mentionez ca el are un job full time la alta firma.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MrDerpson , utilizator 13:35, 15 Ianuarie 2016
Redirectionati aceste intrebari si catre MFP.
Pagina lor este aici (lasati-le comment). Ei sunt cei in masura sa raspunda si sa clarifice TOT.
[ link extern ]

Acesta este una dintre situatii pe care MFP a ignorat-o total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta +sedii pfa. Derulator Derulator Buna ziua, In situatia in care in locuinta pe care o detin am si doua sedii de PFA pentru copiii mei (CMI + traducator autorizat), dintre care una (CMI) nu ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta si sediu pfa Titianu Titianu Cum este influentat impozitul pe locuinta, in cazul in care un spatiu din incinta acesteia este destinat si ca sediu PFA pentru unul din cei doi soti ... (vezi toată discuția)
Sediu firmei la domiciliu niconica niconica Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: detin un srl(initial srl-debutant, ulterior, dupa 3 ani devenit srl) cu activitate de comert ... (vezi toată discuția)