avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene asociatie de proprietari

O asociatie de proprietari poate accesa fonduri europene pentru realizarea consolidarii cladirii in care locuieste ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:40, 18 Ianuarie 2016
Nu exista fonduri europene pentru consolidarea cladirilor de locuit. Asociatiile de proprietari nu sunt eligibile in accesarea de fonduri europene. Propietarii trebuie sa participe financiar pentru consolidarea cladirii.

Interventie moderator:
Am rugamintea de a nu acuza acest site pentru cenzura. Doresc sa va spun ca acei consultanti care raspund in acest forum sunt voluntari si raspund in masura in care timpul le permite. Accesarea fondurilor europene nu este un secret, sunt publice informatiile si mai multe detalii le puteti citi pe site Ministerului Fondurilor Europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Litigii intre proprietari din acelasi imobil Nanubibanu Nanubibanu Sintem trei proprietari intrum imobil cu trei etaje. Mentionez ca anul de constructie al imobilului este 1935. Eu sint proprietar de 18 ani, ceilalti doi au ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii proprietar apartament si presedinte asociatie udau_1966 udau_1966 as dori sa-mi specificati ce lege prevede drepturile si obligatiile unui propietar de apartament?sau,daca puteti sa mi le scrieti si mie. care sunt drepturile ... (vezi toată discuția)