Buna ziua
Am ajuns in punctul in care vreau sa divortez,am un copil de 17 ani si as vrea sa stiu ce am de facut.As putea divorta amiabil ?daca da,ce implica?daca nu,ce pasi trebuie urmati?Ce ma sfatuiti sa fac pentru partaj,in conditiile in care voi parasi domiciliul.Ar trebui anuntat la politie?Multumesc.
Divorul se poate pronunta prin acordul partilor sau din culpa. Dupa divort se introduce partajul bunurilor . Plecarea din domiciliu nu are nici o influenta asupra divorului si nici a partajului .Angajati un avocat.
Multumesc.Mai am o intrebare.In cazul in care bag divortul si nu fac partajul ,in ideea de a-i ramane casa copilului am ceva de pierdut?la celelalte bunuri ma refer-terenuri,masini.Pot face partajul doar pe o parte din ele sau nu?
Divort
alessa_on
Cum se poate divorta astfel incat fiecare dintre cei doi parteneri sa fie tras la raspundere pentru bunurile impartite inaintea casatoriei, in peroada de ... (vezi toată discuția)
Divort rapid
andraelena25
Buna ziua.Cum pot divorta rapid si cat ma costa.Nu ma mai inteleg cu sotul si am decis sa divorțat.Avem un copil de 4 ani si cateva credite împreună.Ne ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj
cris-cris
Doresc sa divortez de sotul meu si acesta nu este de acord. Relatiile dintre noi sunt extrem de incordate, ceea ce se reflecta si asupra copilului. As dori sa ... (vezi toată discuția)