avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort rapid

Buna ziua.Cum pot divorta rapid si cat ma costa.Nu ma mai inteleg cu sotul si am decis sa divorțat.Avem un copil de 4 ani si cateva credite împreună.Ne intelegem in ceea ce priveste împărțirea creditelor si custodia mi o cedează mie.Ma puteti pune in legătură cu un avocat bun?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:29, 17 Aprilie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc, daca va intelegeti asupra tuturor aspectelor, sa va adresati unui notar din zona.
Depinde ce intelegeti prin custodia minorului.
Daca sunteti de acord sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca cu privire la minor si acesta sa locuiasca la domicililul dvs., atunci puteti desface casatoria si pe cale notariala.
Daca insa doriti ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata exclusiv de dvs., iar locuinta minorului sa fie la domicilul dvs., atunci numai pe cale judecatoreasca.

In ceea ce priveste solicitarea dvs., Regulamentul forumului interzice recomandarea unui avocat.
2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 2 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,
-prin alegerea unui avocat din Catalogul care este structurat pe judete .
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cel mai bun avocat din brasov uira uira Poate suna un pic subiectiva intrebarea, dar da, caut avocatul cu cea mai multa experienta pe divort/custodie minori. (vezi toată discuția)
Caut avocat in oradea Blanka1986 Blanka1986 Buna caut un avocat in Oradea cu care m-as putea consulta intr-o problema de familie despre custodia unui copi (vezi toată discuția)
Avocat specializat dreptul familiei dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, imi puteti recomanda din experienta dvs un avocat specializat in dreptul familiei cu rezultate in castigarea exercitarii autoritatii parintesti ... (vezi toată discuția)