Va salut! In data de 8.01.2016 am fost implicat intr-un incident rutier , eu fiind parte vatamata iar celalalt sofer vinovatul , acesta din urma conducand o masina inmatriculata pe BG . Am fost la politie unde i-a fost ridicat permisul pe 90 zile pentru neacordare de prioritate si in momentul de fata am o copie dupa asigurarea lui si celelalte documente de la politie. Acum vine nelamurirea mea , in primul rand pe BAAR.RO nu am gasit cum ca societatea ZK Olympic ar avea corespondent in RO insa am gasit pe alt site cum ca ar colabora cu Interfides . Fiind weekend nu am reusit sa dau de nimeni la telefon . Maine as vrea merg la societatea de asigurari sa deschid dosarul de dauna si sa fac demersurile pentru repararea masinii mele dar problema este ca nu stiu la ce societate de asigurari sa ma prezint. Mentionez ca sunt domiciliat in Caracal , Olt si caut o societate in Craiova sau Slatina. Puteti sa ma indrumati cu un sfat va rog?
Luati legatura cu BAAR. BAARva va spune cine este corespondentul in Romania pt asiguratorul din Bulgaria.Nu mergeti pe principiul ca este o cauza pierduta, va dura probail ceva mai mult dar se va rezolva
Am sunat la Interfides si le-am trimis documentele pentru dosarul de dauna , sper sa se rezolve cat mai repede , ei mi-au spus ca saptamana asta o sa ma cheme pentru constatare.