avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii

Bună ziua. Aş vrea să ştiu dacă din februarie 2016 exista şansa să îmi crească salariul. Lucrez ca inginer la o societate comercială pe acţiuni cu capital majoritar al consiliului judeţean. Am salariul minim pe economie. Cod cor 213304. Vă mulţumesc
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2016
Zaleczander, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 11 Ianuarie 2016
Numai daca se aproba prin HCJ o astfel de majorare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu inspector protecție civila horiaflorin41 horiaflorin41 Cu ce salariu poate fii încadrat un inspector de protecție civila într-o societate comerciala unde acționariat majoritar este Consiliul Județean? ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii-itm tudor_11 tudor_11 va salut. la firma care lucrez,o societate pe actiuni cu capital majoritar consiliul judetean au avut loc unele schimbari majore,probabil politic.as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala arabela arabela Buna ziua. As dori sa stiu care este numarul minim de actionari care trebuie sa existe pentru ca o societate comerciala pe actiuni cu capital majoritar al ... (vezi toată discuția)