Am o nelamurire in legatura cu o speta. Un tata a facut imputernicire notariala mamei sa scoata copilul din tara, pe perioada determinata, respectiv pana l sfarsitul anului 2015. Mama a plecat cu copilul in Italia, insa, a depasit termenul stipulat in imputernicirea notariala. L-a anuntat recent telefonic pe tata ca nu ii va mai aduce copilul. Practic incalca cu rea credinta acel inscris notarial. Ce este de facut intr-o asemenea situatie ? Plangere la politie ? Actiune la instanta civila ?
Rapire internationala de minori ? Plangerea se depune ca oricare alta la politie ? Se sesizeaza interpolul ? Sau este practic o actiune civila care se judeca de urgenta ? Care este procedura? Multumesc!
Stimare user, daca dv. nu dati informatii concrete si nu raspundeti la nelamuriri, nu va putem ajuta. Sa adresati intrebari suplimentare fara a clarifica aspecte relevante nu duce la nimic.
Familie
sukaru04
sant din italia si concubina mea a plecat cu fetita in romania fara acordul meu,fetita are 3 ani ,rezidenta in italia,nascuta in italia,i-mi poarta numele, ... (vezi toată discuția)