avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgentare cercetare dosar udriste
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgentare cercetare dosar udriste

buna ziua tuturor

am o intrebare: ce pot face la un dosar de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, art 336 lit 1, sa il urgentez, mentionez ca acedt dosar este din 20 aprilie 2014, si in care am fost doar o singura data chemat la udriste si am dat declaratie,asta s-a intamplat in 2015 in aprilie, de atunci nimic, ce pot face sa il urgentez sa ajung la procuror si sa termin, sa stiu cum stau, ma condamna nu ma condamna, ca eu unul nu mai rezist, de un an jumate am devenit involuntar casnic, vreau sa muncesc, dar mai doresc si sa stiu ca acest dosar s-a terminat si nu mai trebuie sa astept, mie unul mi-se pare ciudat sa dureze o cercetare mai mult de un an si noua luni, multumesc pentru orice raspuns, si tin sa mentionez ca mi-a iesit prin ochii acele 3 beri.
Cel mai recent răspuns: tomateodor , utilizator 15:51, 12 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Din pacate nu prea aveti ce face.
Incercati sa va reluati activitatea ca si cand nu ar fi nimic.
Cat despre beree ..............
Intarzierea este din cauza numarului mare de dosare si al numarului mic de ofiteri de C.P si de procurori.
V-ati recunoscut vina?
Daca da e bine.
Puteti sa incercati o adresa in care sa solicitati sa vi se transmita stadiul dosarului. Cine stie?
Poate se urgenteaza.
Formulati o cerere la organele de cercetare penala pentru a vi se comunica stadiul dosarului.
am recunoscut ca am consumat, ei m-au oprit fiind stationat, dar ce mai conteaza acum?, oricum in Romania dreptatea este partiala, asta este, vreau sa imi vad de viata , cu dosarul asta inchis, cat , sa imi reiau activitatea, nu mai pot, deoarece munca mea era legata de acest carnet.
oricum multumesc incaodata pentru raspunsuri si promtitudine.=D>
Au venit probele biologice? In ce calitate ati fost audiat, suspect/inculpat?

Alte discuții în legătură

Termen de trimitere dosar la instanta dietmarkrutsch dietmarkrutsch In noiembrie 2015 a fost retinut permisul de conducere pentru alcool la volan si refuzul recoltarii de probe de singe. Intre timp in ianuarie am dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare a dosarelor de retinere carnet pt conducere sub influenta alcolului. epoepo epoepo Buna. Exista un termen legal in care dosarele de urmarire penala pt conducere sub influenta alcolului(infractiune) trebuiesc instrumentate si sa ajunga in ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters90050 ContSters90050 Buna ziua, Ma numesc Iordan Liviu,sunt din Pitesti. In data de 28.12.08 am avut un accident rutier. Accidentul a fost fara absolut nici o victima.Singura ... (vezi toată discuția)