avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine \"de apartament\" insuportabil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine "de apartament" insuportabil

Vecinii de deasupra detin un caine "de apartament" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ore (4 noaptea, 6 dimineata, 8 dimineata, 13 dupa-amiaza, etc., nici o ora nu-i e "interzisa".

Ce mijloace legale avem pentru a rezolva problema, dat fiind ca respectivii n-au binevoit sa faca nimic la repetatele noastre atentionari?

Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 17:20, 28 Ianuarie 2016
Atunci Bafta maxima, incercati la DSP. Personal, ca presedinte de AP am un asemenea caz in asociatie, o baba colectionara (cca 8 caini) si am facut toate reclamatiile posibile.
Si la ora asta baba are cainii si un vraf de amenzi neplatite deoarece are 400 lei pensie si nu I se poate lua mai mult de 100

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)