avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita prin poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita prin poprire

Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o Decizie a Curtii Constitutionale (au declarat neconstitutionala situatia in care executorului i se dadea dreptul de a decide, in locul unui magistrat. Intrebarea mea este:
Ce se intampla daca am poprire de dinainte de a fi declarata neconstitutionala prevederea respectiva?
Atasez un link la un articol pe care l-am primit mai devreme, daca cineva poate sa ma lamureasca, nu lucrez in domeniu. Va multumesc

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Executarea silita prin poprire 010101 010101 Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o ... (vezi toată discuția)
Urgent! camy20 camy20 Sa ma ajute cineva!de cand intra in vigoare legea despre executarea silita,doar cu acordul instantei? ok.....care inseamna ce?ca la ora actuala 1 iunie ... (vezi toată discuția)
Modificare a codului de procedură civilă care “scurtează” drumul către executarea silită trandafir2 trandafir2 Ce parere aveti despre subiectul din presa cu privire la faptul ca recent a intrat în vigoare o modificare a Codului de procedură civilă care ... (vezi toată discuția)