avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executarea silita prin poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executarea silita prin poprire

Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o Decizie a Curtii Constitutionale (au declarat neconstitutionala situatia in care executorului i se dadea dreptul de a decide, in locul unui magistrat. Intrebarea mea este:
Ce se intampla daca am poprire de dinainte de a fi declarata neconstitutionala prevederea respectiva?
Atasez un link la un articol pe care l-am primit mai devreme, daca cineva poate sa ma lamureasca, nu lucrez in domeniu. Va multumesc

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
010101, utilizator
Cel mai recent răspuns: 010101 , utilizator 19:01, 11 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Ideea este ca tot am cautat in M.Of dar nu gasesc sa se fi publicat, ceea ce inseamna ca inca nu a intrat in vigoare?. O gasesc doar pe site-ul lor, atasez link.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita prin poprire 010101 010101 Astazi am aflat ca executorul judecatoresc nu te mai poate executa silit prin poprire fara a trece mai inainte prin instanta de judecata. Am inteles ca este o ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate zenga zenga As dori sa stiu daca art. 11 din O.U.G. 55/2002 sa declarat neconstitutional. Unde pot gasi aceasta decizie a Curtii Constitutionale pana la publicarea in ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere, posibilitati executare elennaRos elennaRos fostului meu sot i s-a marit salariul si in urma lui ar trebui sa imi mareasca pensia de intretinere de la 250 la 355 lei .el se opune pe motiv ca are un ... (vezi toată discuția)