avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neconstitutionalitate

As dori sa stiu daca art. 11 din O.U.G. 55/2002 sa declarat neconstitutional. Unde pot gasi aceasta decizie a Curtii Constitutionale pana la publicarea in Monitorul Oficial. Am nevoie urgent. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:19, 4 August 2010

Completare .
Decizia 234/2006 ( pe care o stiam eu ) , a fost de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate .
Nu stiam ca acest articol a facut din nou obiectul unui nou control .
Astfel ca potrivit deciziei din 2006, enuntate de colegii mei , art 11 era constitutional .

Insa , anul acesta 2010 , pe data de 6 iunie , a fost , in schimb , admisa exceptia de neconstitutionalitate a art 11 din OUG 55/2002 , astfel doar din iunie acest articol este neconstitutional .
Ultima modificare: Marți, 3 August 2010
Diana Ramona, Alte profesii
Art.11 din O.U.G nr.55/2002 a fost declarat constitutional prin Decizia 234 din 9 martie 2006 (Decizia 234/2006).

Curtea a admis insa exceptia de neconstitutionalitate a art 11 din OUG 55/2002,in acest an.
incercati sa cautati deciziile Curtii Constitutionale pe site-ul [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 4 August 2010
luiza2008, utilizator
v-a raspuns corect colega. asa este, a fost declarat neconstitutional art 11 din OUG nr 55/2002.
Pe ce data a fost luata decizia (cea din 2006 a fost declarata constitutionala, s-a luat alta decizie).
Unde pot gasi deciziile Curtii Constitutionale, daca nu au fost publicate in M.Of. ?

Alte discuții în legătură

Prescriptie sau nu? lia76 lia76 Buna ziua. Am urmatoarea speta. In anul 2005 X a semnat un contract de imprumut incheiat la notar cu garantie imobiliara cu Y, iar termenul de rambursare a ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã nr. 91/2013 DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca Ordonanţa de Urgenţă nr. 91/2013 este in vigoare. Stiu ca,la un moment dat, a fost declarata ... (vezi toată discuția)
Decizii ale curtii constitutionale handsu handsu Exista vreo constrangere legala pentru cazul in care nu se respecta,nu se aplica o decizie a Curtii Constitutionale ? In caz contrar acestea ar fi doar ... (vezi toată discuția)