fostului meu sot i s-a marit salariul si in urma lui ar trebui sa imi mareasca pensia de intretinere de la 250 la 355 lei .el se opune pe motiv ca are un credit de nevoi personale pentru care trebuie sa plateasca o rata de 110 lei si din acest motiv nu poate fi de acord sa imi dea marirea pensiei .Va rog sa imi spuneti daca NICI prin judecatorie sau mediator no sa primesc acest drept. Va multumesc
imi vine sa mor sau sa merg pe dealuri sa nu mai aud de :sistem"...vineri am primit o notificare cum ca nu se poate sa mi se majoreze pensia de intretinere ca fostul sot are rate de 550 nu mai putin cum am relatat eu in plingere si ca eu am un venit mai mare si trebuie sa tin cont si de situatia tatalui copilului. oare chiar nu se poate face nimic? va multumesc
Poprirea
ENGFULL
avand in vedere dispozitiile art 373^1 CPC astfel cum a fost modificat prin OUG 42/2009 [b] poprirea [/b]pe temeiul unui contract de credit ( titlu ... (vezi toată discuția)
Urgent!
camy20
Sa ma ajute cineva!de cand intra in vigoare legea despre executarea silita,doar cu acordul instantei?
ok.....care inseamna ce?ca la ora actuala 1 iunie ... (vezi toată discuția)